Waisttrainer is ontworpen om uw afslankdoel aan te vullen, Het mechanisme erachter is dat ze uw taille als het ware naar binnen trekken, waardoor u binnen een paar weken een smallere taille krijgt.

Ja dat doet het zeker. Als u de waisttrainer toevoegt aan uw dagelijkse trainingstools en het draagt tijdens alle andere calorie verbrandende activiteiten, trekt de waisttrainer aan uw buik en taille, zodat het u uiteindelijk helpt bij het verliezen van vet en gewicht.

De waisttrainer beperkt zich niet alleen tot mensen die een smalle en slanke taille willen. Het wordt bijvoorbeeld gedragen door mensen die van hun rugpijn af willen of dit willen verminderen.Ook schaffen mensen de waisttrainer aan om ze te helpen ergonomischer te kunnen werken of bewegen.

De waisttrainer van WAISTLINE is speciaal ontworpen om uw taille te accentueren en buik vetvrij te houden. Het helpt u bij het verbeteren van uw training en het verhogen van uw zweetproductie, zodat u vet verliest op de plekken waarop u zich wilt concentreren.

Helaas kunt u bij ons de waisttrainer niet retourneren. Dit doen wij vanwege hygi├źnische redenen.

Meestal duurt de levering van de waisttrainer ongeveer 1 tot 3 werkdagen.